Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Scoutinggroepen
Voor Scoutinggroepen hanteren wij het volgende tarieven:

€ 4,50 per persoon, per nacht excl. toeristenbelasting met een minimum van € 100,00.
In het gebouw kunnen maximaal 40 personen slapen. Tijdens deze verhuur kunt u gebruik maken van onze grote Welpenlokaal, hal met dames- en herentoilet (invalidentoilet alleen in overleg), keuken met fornuis en oven, professioneel koffiezetapparaat met warmhoudplaat, 2 waterkokers, koelkast en kast met schoonmaakspullen. De overige lokalen worden afgesloten. Mocht u deze lokalen willen gebruiken kunt u dat met onze beheersters bespreken. Op de bovenverdieping mag niet worden geslapen.
Wij rekenen een borg van € 350,00.

Wil je ook gebruik maken van ons prachtige buitenterrein om daar tenten te plaatsen, neem dan contact op met onze beheersters.

Verhuurtijden kampen:
Het gebouw is te huur voor de volgende dagdelen:
– zaterdagmiddag 13.00 uur – 18.00 uur
– zaterdagavond   18.00 uur – eindtijd in overleg.
– zondag gehele dag.

Tijdens de schoolvakanties kan er ook op de andere dagen worden gehuurd. Dit altijd in overleg met de beheerders.

Feestjes

Het is ook mogelijk om onze prachtige Burcht te huren voor een feestje, bruiloft of overige evementen. De kosten zijn € 50,00 per dagdeel.

Het gebouw is te huur voor de volgende dagdelen:
– zaterdagmiddag 13.00 uur – 18.00 uur
– zaterdagavond   18.00 uur – eindtijd in overleg. Als het erg laat gaat worden rekenen we € 10,00 per uur extra.
– zondag gehele dag. Tijden in overleg met een minimum van € 50,00. Per uur meer betaalt u € 10,00.

Wij rekenen een borg van € 50,00 welke, samen met de huur, voor aanvang van het feest moet worden overgemaakt. Tijdens deze verhuur kunt u gebruik maken van onze grote Welpenlokaal, hal met dames- en herentoilet (invalidentoilet alleen in overleg), keuken met fornuis en oven, professioneel koffiezetapparaat met warmhoudplaat, 2 waterkokers, koelkast en kast met schoonmaakspullen. De overige lokalen worden afgesloten.

Permanente huur
Heeft u een ruimte nodig voor uw vereniging, club of bedrijf? Dan verhuren wij de diverse ruimtes ook aan vaste huurders. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te nemen. Voorbeeld: op donderdagavond wordt er yogales gegeven in het gebouw door Leontine Brandsema.

Wil je weten of het gebouw beschikbaar is of wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Alie Mansier (beheer agenda en locatie)
Tel. : 0344-692693
Mob.: 06-24990298
Email: amansier@scoutingmaurik.nl

Irma Tetteroo (administratie)
Mob.: 0625356968
Email: itetteroo@scoutingmaurik.nl

Klik hier voor een plattegrond van het gebouw of een plattegrond van het terrein.

Ons pand en terrein aan de buitenzijde:

Kampvuurplek met uitzicht:

Binnezijde van het pand.

Benedenverdieping, de hal:

Dames- en herentoilet:

Douche met invalidentoilet:

Benedenverdieping: Beverlokaal

Benedenverdieping: de keuken.

Koelkast met vriesvak, gasfornuis met oven. Koffiezetapparaat. Twee waterkokers. Schoonmaakkast met inhoud. Geen vaatwasser aanwezig.

Benedenverdieping: Welpenlokaal.

Grote feestzaal voorzien van tafels en stoelen die makkelijk stapelbaar zijn.

Bovenverdieping: Explorerlokaal (wordt niet verhuurd)

Bovenverdieping: Scoutslokaal (wordt verhuurd op speciaal verzoek, mag niet in worden geslapen)